NEXT EARTH

NEXT EARTH

A BRIEF

A legmodernebb, blockchain alapú metaverzum, a Next Earth egy animációs videó készítés kapcsán keresett fel minket, ugyanis a legfrissebb szolgáltatásukat egy rövid, mégis látványos filmmel szerették volna beharangozni. Olyan reklámanyagra volt szükségük - kifejezetten szűk határidőn belül - amely bemutatja a brand korábban elért sikereit a kriptovaluta piacra jellemző high tech stílusban.

A MEGVALÓSÍTÁS

A Reindeer Cinema szorosan együttműködött a Next Earth marketing csapatával és ennek eredményeképpen egy olyan animációs anyag tervét vázolta fel, amelyben megjelenítettük a projekt nevének grafikai, 3D formátumú leképeződését, továbbá a már meglevő grafikai elemek felhasználásán és beépítésén túl, újakat is létrehoztunk az arculati kézikönyvükhöz igazodva.

A VÉGEREDMÉNY

A rövid határidőre való tekintettel mindössze 96 órán belül sor került a brief elfogadására és a végleges anyag átadására is. A videó az ügyfél egész világon átívelő kampányának részeként debütált és a bitcoin.com nemzetközileg ismert platformján is megjelent.

Egy új ötlet jár a fejedben?

~ Beszélgessünk!

Az “Elfogadom” gombra kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy adatkezelést végezzünk. A hozzájárulás megadása vagy elutasítása előtt részletesebb információhoz juthat és megváltoztathatja a beállításait. További információért olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatót.
Lehetőségek