IT MAP

IT MAP

A BRIEF

Az IT szektorban humánerőforrás-menedzsmenttel, illetve fejvadász tevékenységgel foglalkozó Human Priority fő célja az IT területek minél sokrétűbb megismertetése és támpontok nyújtása a legjobban testhezálló munkakör megtalálásához.

Szerették volna az It Map weboldal tartalmát interjú videókkal támogatni, melyekben 1-1 IT szakember személyes történeteken és gyakorlati tapasztalatokon mutatja be az adott IT terület kihívásait és lehetőségeit.

A MEGVALÓSÍTÁS

A Reindeer Cinema az online felület teljes videós megjelenéséért felel, amit egy 5 fős állandó stáb felállításával biztosítottunk.  A különböző munkakörök bemutatására létrehozott aloldalakat egy-egy IT partnercég támogatta (összesen több, mint 20), illetve megszólalóként biztosította az adott terület egyik szakértőjét.

A forgatások folyamatos együttműködés keretében gyors előkészületekkel, rövid átadási időkkel és minden szereplő, valamint partnercég igényét szem előtt tartva zajlanak. Fő szempontunk, hogy az újabb és újabb videókat a lehető legkisebb várakozási idővel készíthessük el, így biztosítva az új tartalmak zavartalan megjelenését.

A felvételek tömbösítve zajlanak egységes stúdiókörnyezetben, a szereplők számára pedig sminkest és fodrászt is biztosítunk, a kommunikációs szakemberünk ügyel a beszélgetéseken elhangzottak kohéziójára, továbbá, hogy az utómunka során is jól editálható nyilatkozatok kerüljenek rögzítésre. A résztvevők és a forgatási napok száma miatt kiemelt felelősség hárul a gyártásvezetőnkre is, aki felel az ütemterv pontos betartásáért.

A VÉGEREDMÉNY

A folyamatosan bővülö online adatbázis a számtalan szöveges tartalom és cikk mellett már több, mint 20 videóval egészült ki, amelyek többezer látogató számára nyújtanak hasznos szakmai információkat az IT szerteágazó területeiről.

Egy új ötlet jár a fejedben?

~ Beszélgessünk!

Az “Elfogadom” gombra kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy adatkezelést végezzünk. A hozzájárulás megadása vagy elutasítása előtt részletesebb információhoz juthat és megváltoztathatja a beállításait. További információért olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatót.
Lehetőségek